Vlissingen Dronk

City2Beach

 

City2Beach

Badhuisstraat 3
4381 LM Vlissingen

Website
Facebook

 

Nieuw hotel sinds november 2016 in de Badhuisstraat en de opvolger van Hotel Royal (2). Het hotel heeft ook een lunchroom CityBeanz waar je terecht kunt voor coffee (to go), ontbijt, lunch en huisgemaakte lekkernijen en diverse borrelplanken. De lunchroom beschikt over een tuinterras.

Geschiedenis

2016
Lianne Boone

In de zomer van 2016 stoppen Rob en Anja van Peenen met Hotel Royal, de zaak wordt verkocht aan Lianne Boone. Na enkele maanden verbouwen en renoveren van de hotelkamers en het restaurant opent het hotel eind november 2016 (gedeeltelijk) zijn deuren. In januari 2017 zullen alle hotelkamers weer in gebruik zijn. Naast het hotel is er een tevens een nieuwe lunchroom geopend, zie verder bij CityBeanz. Lianne Boone is ook eigenaar van restaurant De Leugenaar.

Foto's

Meer afbeeldingen zijn te vinden op City2Beach/foto's

Verhalen

Brand op zolder

Tijdens werkzaamheden van een dakdekker ontstaat op maandag 1 mei 2017 brand op de zolder van het net nieuwe hotel. Door rook en roet is er veel schade waardoor een groot deel van de hotelkamers verloren gaat. Na een klein half jaar herstellen en opknappen kan het hotel in februari 2018 weer open. Alle 22 kamers zijn dan weer beschikbaar. De foto's staan op City2Beach/foto's.

Bijzonderheden

Van 1998 tot 2009 was Lianne Boone manager in Hotel Arion, sinds 2010 is ze eigenaar van De Leugenaar.

Zie ook

CityBeanz

Externe links

Brand op zolder PZC 1 mei 2017

Bronnen

  • Foto's: City2Beach, Jan de Ridder en W. Beilo