Vlissingen Dronk

De Punt Sea Side Café

 

De Punt Sea Side Café

Piet Heinkade 95
4381 NH Vlissingen

06-30881557
Facebook

 

Restaurant op misschien wel het mooiste plekje van Vlissingen, de punt van de Eilanddijk waar de Groene Boulevard begint. Is in 2017 de opvolger van Dijkpaviljoen De Punt.

Geschiedenis

2017
Arjan Caljouw en Frank Caljouw

Drie maanden na de sluiting van Dijkpaviljoen De Punt brengen de gebroeders Arjan en Frank Caljouw weer nieuw leven in het restaurant op die bijzondere plek op 't Eiland. Op 4 april wordt De Punt als 'hippe hotspot' heropend. Bedrijfsleider is Lennard van der Kuijl. Arjan en Frank zijn sinds 2011 ook eigenaars van speelboerderij en café-restaurant De Jonge Johannes in Serooskerke.

Foto's

Meer afbeeldingen zijn te vinden op De Punt Sea Side Café/foto's

Verhalen

Bijzonderheden

Arjan en Frank Caljouw begonnen hun horeca carrière bij hun ouders Frits en Corrie in Strandpaviljoen De Piraat in Oostkapelle. In 2011 begonnen ze 'voor zichzelf' in De Jonge Johannes in Serooskerke. Daarnaast runnen ze ook de voormalige imkerkwekerij Poppendamme.

De Punt

Natasja Bijkerk begon in 1994 heel eenvoudig met een mobiele snackwagen (een Fiat Ducato genaamd 'De Smulbus'), die ze heen en weer reed van huis naar 't Eiland. Drie jaar later kreeg ze met een bouwkeet een vaste plek op de dijk. De bouwkeet werd in 2004 vervangen door een vast gebouw, ontworpen door architect Joos Nijsse. Op deze unieke plek met prachtig uitzicht over de Westerschelde is in 2010 een volwaardig dijkpaviljoen gerealiseerd, wat op 8 mei werd geopend.

Zie ook

Externe links

Bronnen