Vlissingen Dronk

Lammers

 

Cafetaria Lammers

Bloemenlaan 104
4382 SJ Vlissingen

 

Cafetaria Lammers was jarenlang gevestigd op Bloemenlaan 104, eigenaar was Bert Lammers. Opgevolgd door De Driehoek en Mario.

Geschiedenis

1977
Bert Lammers

Bert Lammers opent het cafetaria op 13 augustus 1977 en blijft eigenaar tot 2003.
Op 8 januari 1994 ontstaat brand in het cafetaria waarbij het hele bakgedeelte in vlammen opgaat. Op 14 augustus 2003 wordt Cafetaria Lammers verkocht aan de Iraniër Fathi, die het op zijn beurt weer verkoopt als verhuurobject.
De zaak, inmiddels omgedoopt tot De Driehoek, wordt echter nooit meer zoals het was bij Lammers. Willem Kluijfhout heeft nog een poging gedaan het cafetaria weer nieuw leven in te blazen, maar het uiteindelijk weer overgedaan aan Jorn Niemantsverdriet.

Foto's

Verhalen

Gratis friet

In december 1999 wint Sander van Gelderen de hoofdprijs van een kraslotenactie, georganiseerd door diverse Big Snackzaken. Van Gelderen mag een jaar lang elke week een gratis portie friet eten bij Cafetaria Lammers. Zo'n honderd andere klanten wonnen een eenmalig gratis frietje.

Bijzonderheden

  • Medewerkers: Rob van de Velde en Lia Elfring-Lammers
  • Cornelius Fontaine: Friet stoverij zowel bij Sjaak als bij Bert. Ik heb nooit ergens een betere gegeten. En dan die nasiballen, hemels!
  • Andrea Broers: Ik kan de dag van de opening nog herinneren, een grote puntzak friet voor een gulden!!! Dat waren nog eens tijden...!

Zie ook

Externe links

Bronnen