Vlissingen Dronk

Roots

 

Roots

Nieuwendijk 5
4381 BV Vlissingen

0118-411161
Facebook

 

Café Roots is gevestigd op de hoek van Nieuwendijk en Sarazijnstraat. Het bestaat sinds 2007 en is de opvolger van De Meijerij.

Geschiedenis

2007
Gertjan Stolk en Jeanette Stolk

In 2007 nemen Gertjan en Jeanette Stolke De Meijerij over en beginnen een nieuw eetcafé.

Foto's

Meer afbeeldingen zijn te vinden op Roots/foto's

Verhalen

Het plafond van Roots is versierd met schoenen. Ze zijn afgestaan door mensen die er hun bruiloftsfeestje hebben gevierd. Rond de klompen schijnt een ander verhaal te hangen....

Bijzonderheden

Vriendenkring

In 2010 doet Roots mee aan de verkiezing 'Vriendenkring Hertog Jan Café van het jaar'. Ze bereiken zelfs de finale. De brouwerij heeft in 2006 de Vriendenkring opgericht met als doel 'de passie voor goed gastheerschap in een perfecte ambiance te delen met horeca-ondernemers die dat ook als hoogste goed beschouwen'. Alleen cafés die aan de strenge selectiecriteria voldoen kunnen lid worden van de Vriendenkring. De winnaar van de verkiezing mag, naast het dragen van de prestigieuze titel, ook een bijzondere dag bij de Hertog Jan brouwerij doorbrengen. Of de wedstrijd ook gewonnen werd, is niet bekend.

Darts

Roots heeft twee actieve dartteams. Ze spelen in de 2e divisie van de Zeeuwse Dart Federatie. De maandag is de vaste dartavond.

Zie ook

Externe links

Nacht van de Nieuwendijk

Bronnen

  • Foto's Roots: Jan de Ridder