Vlissingen Dronk

De Soepbar

 

De Soepbar

Nieuwendijk 52
4381 BX Vlissingen

0118 578 328
Website
Facebook

 

Soeprestaurant van Stephanie Verhoek op een prachtige plek aan de Nieuwendijk, het eerste in Zeeland. Ook bereikbaar via de ingang bij de jachthaven aan de Ballastkade. Is de opvolger van Pier 52. Behalve voor soep kun je er ook terecht voor een kop koffie, thee of een frisdrank.


Geschiedenis

2017
Stephanie Verhoek

Een jaar na de sluiting van Pier 52 krijgt het pand een nieuwe bestemming. In maart 2017 opent Stephanie Verhoek er De Soepbar. De inspiratie deed ze op in een soeprestaurant tijdens een vakantie in Duitsland. Haar motto: "Soep kan altijd, als je ziek bent, liefdesverdriet hebt of gewoon geen zin hebt om te koken. En het is ook nog eens gezond!’’

Foto's

Meer afbeeldingen zijn te vinden op De Soepbar/foto's

Verhalen

Bijzonderheden

Pop-up restaurant Nopal

Kiki en Huitzil van Cateringbedrijf Holy Kitchen en Holy Guacamoly mogen maandelijks een culinaire avond organiseren in De Soepbar. De ruimte wordt dan omgetoverd tot een heus Mexicaans restaurant met de naam Nopal. Iedere laatste zaterdag van de maand kan men In Nopal kennismaken met culinair Mexico. In de zomer van 2022 openen ze op een vaste plek aan de Oude Markt het restaurant Nopal.

Zie ook

Externe links

Bronnen