Vlissingen Dronk

Stefano's

 

Stefano's

Boulevard Bankert 756
4382 AC Vlissingen

0118-418019
stefanos@amadore.nl
Website
Facebook

 

Amadore Café Restaurant Stefano's staat op de hoek van Boulevard Bankert en het Frans Naereboutplein. Is sinds 2005 onderdeel van de Amadore Hotels & Restaurants, eigenaar is Jerry van Zuijlen.

Geschiedenis

2000
Jerry van Zuijlen

Op de begane grond van de nieuwe Sardijntoren opent Jerry van Zuijlen 15 juli 2000 zijn Grand-Café-Restaurant Stafano's. Een zaak voor een kop koffie, een lunch of lekker luxe eten. Gewoon een biertje aan de bar kan uiteraard ook. Het restaurant is vernoemd naar Jerry's zoon Stefan.

2005
Amadore Hotels & Restaurants Zeeland, Jerry van Zuijlen en Joost van Damme

In 2005 besluiten Joost van Damme van Hotel Arion en Jerry van Zuijlen een compagnonschap aan te gaan, zo ontstaat Amadore.

2009
Amadore Hotels & Restaurants Zeeland en Jerry van Zuijlen

In 2009 verkoopt Van Damme zijn aandelen en is Jerry de enige eigenaar.

Foto's

Meer afbeeldingen zijn te vinden op Stefano's/Foto's

Verhalen

Bijzonderheden

  • In mei 2003 opent Jerry van Zuijlen Grand Café Raymondo op de andere hoek van de Boulevard bij de Leeuwentrap.
  • Eind maart 2011 is Amadore Café Restaurant Stefano's zes weken dicht geweest voor een complete interne verbouwing. In 2011 is Amadore Café Restaurant Stefano's dus helemaal vernieuwd. Belangrijke aanpassingen waren het aanbrengen van natuurlijke materialen en vrijwel alle tafels hebben nu uitzicht over zee.
  • Anno 2016 bestaat de Amadoregroep uit: Hotel Arion, Restaurant Raymondo, Grandcafé Stefano's, Hotel Arneville in Middelburg, Restaurant De Kamperduinen in Kamperland, Café-Restaurant Het Postkantoor en Café-Restaurant Jersey in Goes. In 2015 wordt de naam van Restaurant Vis-à-Vis gewijzigd in Restaurant Raymondo. In 2016 wordt het bedrijf uitgebreid met Grand Café Next Door.
  • Jerry van Zuijlen is in 2000 tevens eigenaar van De Golfbaan en in 2004 opent hij aan de Boulevard de snackbar Jerry's Smulroom.
  • Medewerkers bij de start: Ron Dunnes (chefkok) en Lianne Baas (in de bediening). Zij werkten eerder als bedrijfsleider bij De Gebakken Peertjes in Domburg

Zie ook

Externe links

Bronnen