Vlissingen Dronk

The Fun Pub

 

The Fun Pub

Badhuisstraat 10
4381 LS Vlissingen

 

Feestcafé van 2001 tot 2007 in de Badhuisstraat. Is opvolger van Het Spinnewiel en eerder The Blue Note en De Sloep (2)

Geschiedenis

2001
Eric Lokker en Corine Lokker

Op 1 juni 2001 openen Eric en Corine Lokker het café The Fun Pub. Ze zijn al vijf jaar eigenaar van Het Spinnewiel, maar waren toe aan een nieuwe naam en een nieuw imago.

2004
Dirk van der Linden

In 2004 wordt Dirk van der Linden eigenaar van The Fun Pub. Hij was al medewerker bij Eric. Twee jaar later neemt Eric Lokker de zaak weer over.

2006
Eric Lokker en Corine Lokker

Bij de overname wordt de naam van het café opnieuw veranderd, het wordt dan Swing Back. Daarbij (her)openen Eric en Corine de naast gelegen snackbar en noemen deze Swingsnack. Beide zaken doen het goed, Eric runt het café en Corine 'doet' de snackbar. Als Eric in 2007 ernstige hartklachten krijgt besluiten de Lokkers te stoppen met beide zaken.


Foto's

Verhalen

Hotste Kroegbabe

Alice Fun Pub 1-3-2006.jpg

In 2006 wordt door het mannenblad 'Aktueel' een verkiezing gehouden voor Hotste Kroegbabe van Nederland. Uit 13 provincies worden even zoveel kroegtijgers geselecteerd om te strijden om deze titel. De 23-jarige Vlissingse Alice Bax (midden op de foto) wint de verkiezing, de prijsuitreiking vindt plaats in The Fun Pub.
Na het officiële gedeelte verdringen de lokale aanbidders zich voor het populaire café om een glimp van hun kroegbabe op te vangen. Alice werd gekozen via internet, voornamelijk door haar Vlissingse fans. Eigenlijk had ze het leuker gevonden wanneer ze was beoordeeld door een deskundige jury.
Alice werkt in het weekend in The Fun Pup, doordeweek zit ze keurig achter de kassa in De Carrousel. De ereprijs bestaat uit een ingelijste foto, een lichtplaat met daarop de titel en een vette reischeque. Ook krijgt ze een fotosessie aangeboden voor het blad Aktueel.

Bijzonderheden

  • The Fun Pub, letterlijk en figuurlijk Feestcafé
  • Topless bedieningsparty zorgde voor rijen wachtenden voor de deur
  • Klanten van allerlei pluimage en nationaliteit: Schotten, Engelsen, Spanjaarden
  • Klanten kunnen 's middags terecht voor een spelletje poolbiljarten of darten. 's Avonds barst er het feestgedruis los met schuim- en beachparty's, après-skifeesten en optredens van bekende artiesten.
  • De topless bedieningsparty's zorgen voor rijen wachtenden buiten de kroeg. Drie meisjes brengen, slechts gekleed in een slipje, de drankjes rond.
  • Om de vrouwelijke gasten ook iets bijzonders te bieden is er ook een mannelijke stripact.

Medewerkers

  • Peter Huybregts, bedrijfsleider
  • Dirk van de Linden
  • Alice Bax

Zie ook

Externe links

Bronnen