Vlissingen Dronk

De Lange Muur

 

De Lange Muur

De Visserstraat 13
4384 JS Vlissingen

0118-465783
info@delangemuurvlissingen.nl
Website

 

Chinees-Indisch restaurant in de De Visserstraat, is de opvolger van Rose Garden. Vanaf 2016 is het restaurant gevestigd op Alexander Gogelweg 59.

Geschiedenis

1998
Weirong Ying

In februari 1998 opent Weirong Ying Chinees-Indisch restaurant De Lange Muur. Hij heeft het restaurant overgenomen van de eigenaar van Rose Garden.

2011
Xiaohui Huang

In een personeelsadvertentie in de Faam/Vlissinger van 4 mei 2011 wordt verwezen naar mevrouw Huang. Het is niet precies bekend wanneer zij de zaak heeft overgenomen. Door de plannen van supermarkt Lidl om het bedrijf uit te breiden is De Lange Muur genoodzaakt naar een andere locatie uit te zien. Mevrouw Huang heeft interesse in het voormalig wijkcentrum Open Hof aan de Alexander Gogelweg dat te koop staat bij de gemeente Vlissingen. Als in 2015 alle in het pand gevestigde huurders zijn vertrokken vindt de overname plaats. In mei 2016 wordt het nieuwe restaurant geopend.

Foto's

Meer afbeeldingen zijn te vinden op De Lange Muur/foto's

Verhalen

  • In februari 2012 wordt het restaurant overvallen. Rond 20.45 uur die maandagavond kwam een man het restaurant binnen, bedreigde het personeel met een wapen en nam de kassalade mee in een grote tas. De man droeg donkere kleding, een opvallend wijde broek en een muts.
  • Op 30 december 2012 vindt opnieuw een overval plaats.

Bijzonderheden

Zie ook

Externe links

Bronnen