Vlissingen Dronk

Kim & Annet

 

Kim & Annet

Walstraat 49-51
4381 GD Vlissingen

 

Lunchroom Walstraat 49-51. Opvolger van Panaché, gerund door eigenaar Kim Bleijenberg en medewerkster Annetta Christiaansen. De twee zetten de lunchroom voort volgens hetzelfde concept, een aangeklede koffie of een soepje. De Daghap, wat de pot schaft voor 9,50 euro of een volledige maaltijd. In eerste instantie richten ze zich rechtstreeks op wat je uit je portemonnee te besteden hebt. Geen drempel, alles is mogelijk, een kopje koffie of een portie oesters.

Geschiedenis

2010
Kim Bleijenberg

Kim Bleijenberg wil na Restaurant De Leugenaar iets anders en neemt per 1 december 2010 lunchroom Panaché over. Omdat ze de zaak samen met Annetta Christiaansen gaat runnen verandert ze de naam in "Kim & Annet". Als Annetta in 2011 vertrekt geeft Kim de lunchroom zijn oorspronkelijke naam Panaché weer terug. In 2012 wil Kim opnieuw "iets anders" gaan doen. Ze verkoopt de zaak en vertrekt naar de Belgische Loodsensociëteit.

Foto's

Verhalen

Bijzonderheden

  • Kim Bleijenberg was in een groot aantal horecazaken werkzaam. Na de tijd als zelfstandig ondernemer in De Leugenaar, Lunchroom Kim & Annet, Panaché en de Belgische Loodsensociëteit gaat ze in loondienst. Ze werkte bij Museum Terra Maris in Oostkapelle, was korte tijd bedrijfsleider van Grand Café Westenwind in Scharendijke, hoofd bediening in Strandpaviljoen Noordduine in Domburg en werkte in de keuken van Strandpaviljoen Breskens aan Zee. In 2015 verplaatst Kim haar bedrijf 'Horizon BV naar Egmond aan den Hoef.

Zie ook

Externe links

Bronnen