Vlissingen Dronk

La Gonda

 

La Gonda

Oranjeplein 3
4388 AG Oost-Souburg

0118-490606
Facebook

 

Pizzeria van Sam Topal, sinds 1999 gevestigd aan het Oranjeplein in Oost-Souburg. Geen luxueus restaurant, maar ingericht op het bereiden van bestelde gerechten die zowel afgehaald als bezorgd kunnen worden.

Geschiedenis

1999
Sam Topal

In februari 1998 dient Sam Topal bij de gemeente een verzoek in om het pand Oranjeplein 3 te verbouwen en er een horecabedrijf te vestigen. Hij wil er pizza's gaan bakken en grillgerechten bereiden. De aanvraag is echter in strijd met het dan geldende bestemmingsplan. De gemeente is bereid aan de plannen van Topal mee te werken en merkt het verzoek aan als een verzoek om vrijstelling van het bestemmingsplan. Zij stelt de gemeenteraad voor om een voorbereidingsbesluit vast te stellen. Topal krijgt uiteindelijk toestemming voor de verbouwing en kan begin 1999 zijn pizzeria La Gonda openen.

Foto's

Meer afbeeldingen zijn te vinden op La Gonda/foto's

Verhalen

Bijzonderheden

Kort na de opening introduceert Topal een klantenkaart. Bij besteding van een bepaald bedrag ontvangt de klant een zegel of stempel en spaart zo voor een gratis gerecht. La Gonda is dagelijks geopend van 16.00 tot 23.00 uur, voor bezorging gelden dezelfde tijden.

Zie ook

Externe links

Bronnen