Vlissingen Dronk

Marcus

 

Marcus

Bellamypark 50
4381 ES Vlissingen

06-14733738
info@cafemarcus.nl
Website
Facebook

 

Marcus is "Coffee, Tea Blends en Lifestyle". In december 2017 geopend in de voormalige schoenenzaak Van Kampen aan de Oude Markt. In juli 2021 verhuist Marcus naar Bellamypark 50.

Geschiedenis

2017
Youssef Bouziani

Youssef Bouziani is beleidsambtenaar van de gemeente Veere en heeft een droom. Na anderhalf jaar verbouwen kan Youssef in december 2017 deze droom realiseren met de opening van een eigen horecazaak. Men kan bij Youssef terecht voor tientallen verschillende koffie- en theesoorten, eventueel gecombineerd met zelfgemaakte Marokkaanse lekkernijen, tosti's of een broodje. De naam van de zaak is geïnspireerd op Marcus Aurelius, een keizer uit het oude Romeinse Rijk. Zijn filosofie was dat je je bewust moet zijn van je leven en je lot en dat je aan moet pakken wat je overkomt. In de zomer van 2021 verhuist Youssef de zaak naar het Bellamypark. Op deze nieuwe stek is het een stuk gezelliger dan op de Oude Markt, o.a. door zithoekjes met zelfgemaakte Marokkaanse banken en kussentjes.

Foto's

Meer afbeeldingen zijn te vinden op Marcus/foto's

Verhalen

Bijzonderheden

Marcus is geopend van woensdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur. "Als het gezellig is, kan het ook een uurtje later worden."


Zie ook

Externe links

Bronnen

  • Foto's: Jan de Ridder en Facebook Marcus
  • Foto's en tekst: Faam en 13-12-2017