Vlissingen Dronk

Parkfront

Restaurant met Pancakes & Pastas, Steaks & Vis en Hightea & Chocolats aan het Bellamypark. In april 2014 geopend door Pedro en Arlette Ventevogel als Pancakes & Pastas wat de opvolger is van het Zuid-Amerikaans restaurant Rio Grande (2). Het pand bestaat uit twee gedeeltes, naast het restaurant is IJssalon Choco & Vanille gevestigd.

Geschiedenis

2014
Pedro Ventevogel en Arlette Ventevogel

Pedro en Arlette Ventevogel van Restaurant Waterfront openen op 15 april een tweede zaak in Vlissingen. Aan het Bellamypark hebben ze het voormalige Rio Grande (2) verbouwd en er een nieuw restaurant gerealiseerd. Het dubbele pand is weer gesplitst, het naastgelegen gedeelte is ingericht als ijssalon 'Choco & Vanille'. Vanaf 1 oktober 2014 breiden zij het concept uit met heerlijke steaks & vis. Gevolg is dat de naam Pancakes & Pastas de lading niet meer dekt, Pedro en Arlette besluiten daarom de naam van het restaurant te veranderen in Parkfront.
In april 2017 worden beide zaken verkocht aan Fred en Steff Breedveld (Tapasrestaurant De Beurs). Zij openen er in mei hun restaurant 1618 Steaks & Burgers.

Foto's

Meer afbeeldingen zijn te vinden op Parkfront/foto's

Verhalen

Bijzonderheden

In de keuken zwaait Stefan Rodermond de scepter. Stefan was eerder kok in Waterfront waar hij het vak leerde van Pedro.

Zie ook

Choco & Vanille

Externe links

Bronnen

Foto's: Facebook Pancakes & Pastas en Facebook Parkfront