Vlissingen Dronk

Pension De Singel

 

Pension De Singel

Singel 104
4382 LC Vlissingen

0118-411057

 

Pension op de hoek van Singel en Dokter Nolsonstraat. Het pand heeft 6 kamers en kan max. 14 personen herbergen. Wordt in 2009 opgevolgd door De Rode Boei.

Geschiedenis

1999
Huub Eland

Huub Eland is in 1999 eigenaar van Pension De Singel. Ook in 2004 duikt zijn naam op in een gemeentelijk besluit t.a.v. milieubeheer. Het is niet bekend tot wanneer Eland in het pension zat.

Foto's

Verhalen

Stank uit de gracht

Uit de PZC d.d. 16-11-2001:
Huub Eland is eigenaar van pension De Singel op nummer 104. Hij zegt blij te zijn dat er eindelijk iets aan de stank van de gracht gedaan wordt. "Toen de veenlaag door de werkzaamheden aan de gracht tegenover mijn pension bloot kwam te liggen, stonk het verschrikkelijk. De stank kwam door de afvoer de doucheruimtes binnen. Vaste gasten zijn er al van op de hoogte. De toeristen in het weekend beginnen er weleens over, maar vinden het niet zo erg dat ze daarom vertrekken".
Het trillen van het zware verkeer heeft voor schade aan zijn pension gezorgd. "In een kamer op de eerste verdieping zijn de muur en de vensterbank gebarsten. Ik ben al lang blij dat het pand niet verzakt is door het wegpompen van het water. Het zand op de straten en stoepen is inmiddels modder geworden. Ik moest een paar keer per dag de vloeren dweilen vanwege het zand. Ik neem het allemaal maar op de koop toe. Ik ben al lang blij dat er iets aan de stank gedaan wordt. Bovendien krijgen we er straks een mooi parkje voor terug".

Bijzonderheden

Zie ook

Externe links

Bronnen