Vlissingen Dronk

Watertoren

 

Watertoren

Badhuisstraat 187
4382 AM Vlissingen

06-18163156
info@watertorenvlissingen.com
Website
Facebook

 

De in 1894 gebouwde watertoren wordt in 2015 geheel gerestaureerd en geschikt gemaakt voor recreatief verhuur. Binnen de dikke muren van de toren zijn over meerdere verdiepingen een woongedeelte, badkamers en toiletruimtes gerealiseerd. In de kelder bevindt zich een speelruimte en het enorme watervat. Ook is het mogelijk in de torenkap te komen waar men kan genieten van het uitzicht. Behalve voor recreatief verblijf is de toren ook te boeken als vergaderruimte of bijeenkomsten. Ook de naastgelegen villa wordt verhuurd.

Geschiedenis

2015
Frank Damen en Inge Damen


Foto's

Meer afbeeldingen zijn te vinden op Watertoren/foto's

Verhalen

Review via de website Zoover
We zijn afgelopen weekend met 6 stelletjes in de net geopende watertoren van Vlissingen geweest ter afsluiting van ons zaalvoetbalseizoen. Wat we gehuurd hebben heet een ‘lang weekend’, maar het was voor alle deelnemers het kortste weekend ooit. Niet meer normaal zoals we ons geamuseerd hebben. En wat een prachtige accommodatie. In de kelder hebben we een flipper- en biljartkampioenschap gehouden. Op begane grond gebruikten we het ontbijt en hebben de dames lekker een filmpje gekeken in de loungehoek. Alle verdiepingen zijn super ingericht als slaapkamer met per etage een prachtige badkamer. Onze topscorer hebben we op de verdieping met de sauna ondergebracht. Dat had hij wel verdiend, vond hij zelf. Helemaal bovenin is een vergaderzaal met een grote glazen tafel en complete keuken. In Vlissingen is genoeg te zien en te beleven en er zijn veel leuke restaurantjes en strandtentjes. Kortom, de Watertoren Vlissingen is een echte aanrader voor als je met een groep iets bijzonders zoekt.

Review via de website AirBnB
We hebben een heerlijk Pinksterweekend met de familie gehad in dit bijzondere gebouw. De verhuurders hebben deze markante toren op smaakvolle wijze omgebouwd tot groepsaccommodatie: met inachtneming van het originele karakter waarbij ze de originele details in ere hebben gehouden. Het interieur is compleet en van alle gemakken voorzien. Hoge kwaliteit sanitair waar niets op af te dingen is. En niet te vergeten: een heerlijke sauna voor de liefhebbers! Ook buiten de toren niets dan lof. Een fijne tuin om te zitten en waarin kinderen zich prima kunnen vermaken (o.a. een trampoline). Eigen parkeerplaatsen en natuurlijk een geweldige locatie dicht bij de kust en het centrum van Vlissingen. Maar niet alleen het gebouw was perfect, ook de communicatie met de verhuurder liet niets te wensen over. We gaan niet snel terug naar dezelfde vakantiebestemming maar deze kon wel eens de uitzondering op de regel worden! Kortom: een aanrader!

Bijzonderheden

Zie ook

Externe links

Bronnen