Vlissingen Dronk

't Sloe

 

't Sloe

Oranjeplein 1
4388 AG Oost-Souburg

 

Snackerie 't Sloe, Oranjeplein 1. Snackbar van Jaap Berrevoets en Cobie en Kees Baans

Geschiedenis

1976
J.W. Berrevoets

De ijs- en frituurhal De Pol wordt overgenomen door Jaap Berrevoets en op 30 april heropend met de naam Snackerie 't Sloe. Berrevoets vertrekt al snel naar Snackerie Romelica, nog diezelfde zomer komen Kees en Cobie Baans in de snackerie.

1976
Kees Baans en Cobie Baans

Kees en Cobie Baans heropenen de snackbar op 5 juli 1976. Ook zij blijven niet erg lang in 't Sloe. Na een jaar vertrekt het echtpaar en wordt de snackerie opgevolgd door Chinees Restaurant Ning Wah.

Foto's

Verhalen

Bijzonderheden

De broers J. (Jaap) en P. Berrevoets zijn sinds 15 maart 1973 eigenaars van slijterij 'De Burcht'. Het aangrenzende woongedeelte van het pand wordt ingericht als café met de naam 'Bar-Bodega Cameroli'. In januari 1976 moeten de broers Berrevoets wegens zware concurrentie de slijterij sluiten, korte tijd daarna opent Jaap snackerie Romelica. In deze periode is Jaap tevens beheerder van de Sportzaal Van Duijvenvoorde met daarin Bar De Duiventil. Ook van frituur 't Sloe op het Oranjeplein en Cafetaria De Brug in de Kanaalstraat. Van 1982 tot 1991 is Jaap uitbater van Panaché in de Walstraat.

Zie ook

Externe links

Bronnen