Vlissingen Dronk

Café Bellamy

 

Café Bellamy

Nieuwendijk 9A
Vlissingen

Website

 

Café Bellamy is sinds 1 mei 2014 de opvolger van café De Vic. Café Bellamy is van dezelfde eigenaar als Club Bellamy, de uitgaansgelegenheid die de deuren opende op de eerste verdieping van het pand aan de Nieuwendijk 9 op 30 november 2013. Opvolger van Rio Grande, The Game en De Roemer. Zowel Café Bellamy als Club Bellamy beschikken over een nachtvergunning en zijn open tot 05:00u. Het Café is geopend van dinsdag tot en met zondag, Club Bellamy is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag.

Geschiedenis

2014
Rob Vereijken

Na de start van Club Bellamy in november 2013 opent Rob in mei 2014 Café Bellamy.

Foto's

Verhalen

Bijzonderheden

  • Saillant detail is dat de gemeente in 2011 de adressen heeft omgedraaid. Sinds dat jaar is de begane grond Nieuwendijk 9a geworden, Café Bellamy en de 1e verdieping Nieuwendijk 9, Club Bellamy.
  • Omdat het naastgelegen café Popeye niet helemaal voldoet aan alle veiligheidseisen en er dusdanige aanpassingen verricht dienen te worden, gaat dit café in juni 2014 tijdelijk dicht. Eigenaar Willem heeft met buurman Rob Vereijken van Café Bellamy afspraken gemaakt waardoor het Popeyepubliek het komende WK-voetbal in de eigen Popeysfeer kan volgen. Ook de muziek en de themafeestjes verhuizen mee.

Zie ook

Externe links

Nacht van de Nieuwendijk

Bronnen

  • Foto's: Jan de Ridder