Vlissingen Dronk

Club Bellamy

 

Club Bellamy

Nieuwendijk 9
4381 BV Vlissingen

06-55860364
clubbellamy@gmail.com
Website
Facebook
Twitter

 

Club Bellamy, sinds november 2013 op de bovenverdieping van Nieuwendijk 9. Is de opvolger van Rio Grande en de bovenbuurman van De Vic.

Geschiedenis

2013
Rob Vereijken

Vlissingen is een uitgaansgelegenheid rijker. Op 30 november 2013 is op Nieuwendijk 9 de nieuwe 'Club Bellamy' geopend. De Club heeft een nachtvergunning, is 5 dagen per week open en gaat diverse thema avonden organiseren. Op de tweede verdieping zit een cocktailbar met loungegelegenheid. Club Bellamy wil een 'chique' uitstraling, klanten worden verzocht netjes gekleed te gaan en er wordt een 'streng deurbeleid' gevoerd. De Club heeft een speciale Club Bellamy VIP-pas geïntroduceerd waarmee men korting krijgt op diverse drankjes en op de entree tijdens bijzondere avonden. Gastheer is Jhermain Engelbregt. In 2020 wordt de club verplaatst naar het souterrain van het buurpand op nr. 7 en gaat verder met de naam Bellamy Basement.

Foto's

Verhalen

Bijzonderheden

De gemeente Vlissingen heeft in 2011 de huisnummers omgedraaid. Sinds dat jaar is de begane grond Nieuwendijk 9a geworden, met Café Bellamy en de 1e verdieping Nieuwendijk 9, Club Bellamy.

Zie ook

Externe links

Bronnen