Vlissingen Dronk

't Vooronder

 
 

Self Service Restaurant, verzorgt de horeca voor Attractiepark Het Arsenaal. Ook passanten van de jachthaven zijn graag geziene gasten van het restaurant.

Geschiedenis

1996
Bart Stinenbosch

Arsenaal theater eigenaar Bart Stinenbosch neemt in april 1996 het Maritiem Restaurant Het Arsenaal over en laat zijn ideeën voor een verbouwing verwezenlijken. Er wordt nu zilte kost als pekelvlees opgediend door zeerovers.

2007
Paul Sanders, Carolien Sanders-Felius en Robert Felius

Sinds 2007 zwaait de Middelburgse horecaman Paul Sanders met zijn echtgenote Carolien en Robert Felius de scepter in 't Vooronder.

2013
Corné Seijner

In 2013 neemt Corné Seijner zowel 't Vooronder als Speelcircus Bambini over. De dagelijkse leiding is in handen van Anastasia Giannatou.

Foto's

Meer afbeeldingen zijn te vinden op 't Vooronder/foto's

Verhalen

Bijzonderheden

  • 't Vooronder dankt zijn naam aan Bart Stinenbosch, afkomstig uit de passagiersvaart. De naam sluit goed aan bij het Zeerovers Attractiepark het Arsenaal, waar het deel van uitmaakt.
  • Sinds 2006 ook een ANWB-servicepunt voor fietsers
  • Paul Sanders is een bekende in de Middelburgse horeca. Hij zat van december 1987 tot 2004 in De Herberg. Vanaf 2000 zijn hij en Robert Felius eigenaars van De Tamboer. In 2011 runnen ze ook Zinin! en sinds 2012 Hildernisse

Zie ook

Externe links

Bronnen