Vlissingen Dronk

De Schelp

 

De Schelp

Burgemeester van Woelderenlaan 5
4382 CL Vlissingen

0118-411770

 

Familierestaurant bij Midgetgolf "De Golfbaan", Burg. van Woelderenlaan 5. Eigenaar Netty Vromans sinds 2011.

Geschiedenis

2008
Sander Wielemaker

Restaurant De Golfbaan staat in mei 2007 te koop. Sander Wielemaker neemt het restaurant een jaar later over en opent in mei 2008 "De Schelp". Als Sander weer stopt met het restaurant krijgt het in 2011 weer een opvolger.

2011
Netty Vromans

In mei 2011 heropent Netty Vromans, zij heeft het restaurant gekocht van Leendert van Nieuwenhuijzen. Van Nieuwenhuijzen heeft het hele midgetgolfcomplex gekocht en de grond zelf behouden om zijn naastgelegen camping uit te breiden. Netty is ook eigenaar geweest van Panaché en ze heeft samen met haar man de afgelopen tien jaar een antiekzaak gerund in de Vlissingse binnenstad.

Foto's

Verhalen

Werkgever

  • Sander Wielemaker wordt in de zomer van 2008 door de jongerenafdeling van het CNV genomineerd voor beste vakantiewerkgever. Zijn vakantiekrachten vinden dit zeer terecht, want Sander is volgens hen een prima werkgever. Hij kijkt je niet op de vingers en geeft je vaak een complimentje, bovendien betaalt hij goed. Ook geeft hij hen tijdig wijzigingen in het rooster door. En...niet te vergeten, het potje bier na werktijd!

Bijzonderheden

  • Familierestaurant De Schelp is met de midgetgolfbaan een unieke gelegenheid voor lunch en diner voor het hele gezin. Binnen een kinderhoek, voldoende kinder- en meegroeistoelen.

Zie ook

Externe links

Bronnen