Vlissingen Dronk

Ferry's

 
 

Lunchroom-Brasserie, geopend op 6 mei 2009 door Ferry van Dommelen. Eind 2012 verkoopt Ferry zijn restaurant.

Geschiedenis

2009
Ferry van Dommelen

Ferry van Dommelen opent op 6 mei 2009 de Lunchroom-Brasserie "Ferry's. Ferry is al lange tijd actief in de horeca met het motto: “Als mijn gasten genieten en mijn teamleden zich prettig voelen, dan heb ik het naar mijn zin".
Ferry: "Ik ben vijfendertig jaar geleden begonnen in de afwas en opgeklommen tot alles wat in de horeca mogelijk is. Ik ben in Vlissingen geboren en getogen. Ik zag mijn huidige pand aan het Bellamypark. Daar wilde ik iets leuks van maken. Dat is de afgelopen drie jaar goed gelukt”.

2012
Leentje Nouris

Eind 2012 heeft Ferry plannen om op de Nieuwendijk een nieuw restaurant te beginnen en in april 2013 opent hij De Monnick. Zijn Ferry's Lunchroom wordt overgenomen door Leentje Nouris. Ook wordt de naam Jolanda Bruggeman genoemd als opvolger van Ferry. In 2015 stopt Ferry's, buurman François Brunings van Parc Central trekt tijdelijk in het pand en noemt het Bruno's.

Foto's

Meer afbeeldingen zijn te vinden op Ferry's/foto's

Verhalen

Bijzonderheden

  • Vernoemd naar eigenaar Ferry
  • In juni 2011 wordt Ferry's inzet beloond met twee Vlissingse Pluimen vanwege gastvrijheid en klantvriendelijkheid. Zowel van de vak- als de publieksjury. “Mijn jubileum en het winnen van de Vlissingse Pluimen heb ik 3 juni met mijn gasten, team en leveranciers gevierd. Dat deed ik samen met een andere Vlissingse Pluim winnaar en buurman visspecialist Visamy.

Zie ook

Externe links

Bronnen

  • Vlissingse Pluimen: Weekkrant De Faam
  • Foto's december 2012: Jan de Ridder
  • Foto's 2013: Facebook Ferry's Ferry's