Vlissingen Dronk

Van Luntereeeh!

 

Van Luntereeeh!

Hercules Segherslaan 39-41
4383 VH Vlissingen

Website

 

Biljartcafé Van Luntereeeh! is sinds 2008 een buurtcafé in de Hercules Segherslaan op de plek waar ooit het beruchte café De Sport gevestigd was.

Geschiedenis

2008
Karel van Lunteren en Maria de Vos

Sinds 2008 runnen Karel van Lunteren en Marie de Vos het buurtcafé. Marie was eerder werkzaam bij Franka Geelen in De Branding en zat korte tijd in Panaché (2). Ook het naastgelegen cafetaria is in 2008 heropend.

Foto's

Meer afbeeldingen zijn te vinden op Van Luntereeeh!/foto's

Verhalen

PZC 8-7-2009 naar aanleiding van ongeregeldheden in de buurt:
"Karel van Lunteren van het bijna gelijknamige café in de Hercules Segherslaan maakt een gelukkige indruk. Sterker nog: hij heeft zijn bruine kroeg recent uitgebreid met een frietzaak. "Ik zit hier nu drieënhalf jaar en ik heb nog nooit problemen gehad. Terwijl de hele buurt hier komt. Complete straten zitten binnen! Alle kleuren, alle leeftijden. Jongens van vijftien biljarten met mannen van zeventig. Antilliaanse jongens kijken voetbal en ja, als er een doelpunt valt, dan maken die kabaal. Dan lijkt het alsof ze ruzie hebben. Ze zijn nu eenmaal luidruchtig. Dat is hun cultuur."
Maar overlast? "Nee.

Bijzonderheden

Medewerkster Thea Terwiel was eerder met echtgenoot Hans beheerder van Dorpshuis Ons Dorpsleven in Ritthem. In 2015 nemen Thea en Hans de snackbar Snackpoint in de Badhuisstraat over van Bianca van Lunteren.

Zie ook

Externe links

Bronnen