Vlissingen Dronk

Brooklyn Boulevard

 
 

Marcel Löhr neemt in februari 2013 De Bourgondiër over van Richard van Nielen en geeft het nieuwe restaurant de naam Brooklyn Boulevard. "Je kunt hier nog steeds terecht voor oesters of kreeft, maar tijdens de lunch kun je ook een tosti of een pannenkoek krijgen". In oktober 2015 sluit Brooklyn Boulevard.

Geschiedenis

2013
Marcel Löhr

Toen Marcel Löhr hoorde dat De Bourgondiër op de Vlissingse Boulevard ermee wilde stoppen, aarzelde hij geen moment. "Die kans kon ik niet laten lopen. Je zit hier op een prachtige locatie waar je zeeschepen van dichtbij voorbij ziet komen en dat is uniek". In maart 2011 nam Löhr Grand Café Brooklyn in Middelburg over en in maart 2012 opende hij strandpaviljoen Brooklyn Beach in Domburg. Als je Brooklyn Boulevard binnenstapt, doet bijna alles nog denken aan De Bourgondiër. Zelfs de chef-kok werd overgenomen. Volgens manager Ranjan Borgs zijn de vernieuwingen terug te vinden in de aankleding van het restaurant en op het terras en dee menukaart is veel toegankelijker geworden. .
Brooklyn Boulevard moet binnenkort ook dienen als trouwlocatie, de vergunningen zijn aangevraagd.
In oktober 2015 wordt de Vlissingse Brooklyn overgenomen door de Amadore Groep, het bedrijf van Jerry van Zuijlen (zie PZC 14-11-2015). Van Zuijlen heeft plannen om er een paviljoen van te maken voor het naastgelegen Hotel Arion, met daarin een 'wereldse keuken'.

Foto's

Meer afbeeldingen zijn te vinden op Brooklyn Boulevard/foto's

Verhalen

Bijzonderheden

  • Marcel Löhr is ook eigenaar van Grandcafé Brooklyn in Middelburg en sinds 2012 ook van Strandpaviljoen Brooklyn Beach in Domburg. Een restaurant op de Boulevard in Vlissingen wordt dan al gauw Brooklyn Boulevard.
  • In april 2015 opent Marcel ook een strandpaviljoen in Zandvoort.

Medewerkers

  • Ranjan Borgs - manager
  • Wenchie Steinhart - bedrijfsleider
  • Murphy Snijders - chefkok

Zie ook

Bistro Ici Paré

Externe links

Bronnen